Workshop - sociala medier.
14 maj 2014

Workshop - sociala medier

För andra gången har vi fått förtroendet att hålla en föreläsning om sociala medier på Högskolan i Borås. Igår kom utvärderingen med mycket positiv feedback. Tack för visat förtroende! 

Glad Påsk.
08 mar 2014

Glad Påsk

Det ser ut att bli behagligt väder under påsken (åtminstone vissa dagar) och det uppskattas! Wettermedia digitalbyrå önskar alla kunder, kollegor och vänner en Glad Påsk. 

Alla förtjänar en prisvärd webbnärvaro!.
07 mar 2014

Alla förtjänar en prisvärd webbnärvaro!

Wettermedia har fått en systerbyrå, nämligen Cropit. Genom Cropit kommer vi kunna erbjuda strategi, design och teknik till fler!

Cropit leverar säljande webbsidor till oslagbara priser. Kunder som anlitar Cropit är nystartade företag eller företag som vill kontrollera sina kostnader, men som har krav på kvalité och designgrad. Läs mer om Cropit på www.cropit.se.

Webbaserat / digitalt skolmaterial.
04 mar 2014

Webbaserat / digitalt skolmaterial

Vi är stolta och glada över att få berätta om vår vunna upphandling!

I sammarbete med Navet Science Center och i uppdrag av Skolverket ska vi producera ett digitalt (helt webbaserat) studiematerial. Fördelarna med digitaliseringen är flera; det handlar om tillgänglighet, enkelt att hålla uppdaterat samt positivt ur miljöaspekt. Men framförallt, rätt i tiden.

När materialet är klart, ska det vara tillgängligt för lärare och klasser i hela Sverige. 

Always digitalt up to date.
03 mar 2014

Always digitalt up to date

Vi har avlastad en mängd olika upprdragsgivare med fantastiska digitala lösningar, webbsidor, design och kommunikation. Det är vi glada över. Tack vare våra uppdragivare lär oss massa nytt varje gång!

Det gör oss "Always digitalt up to date".

Webbsida - Navet i Borås.
02 mar 2014

Webbsida - Navet i Borås

I led med att ständigt öka tillgängligheten och kommunicera verksamhetens projekt samt engagemang för målgrupperna skolor, allmänhet och näringsliv har Navet investerat i en responsiv webbsida. Strategi, design och teknik står vi för. Det fantastiska innehållet, det står Navet för. Läs mer på www.navet.com

Designad kokbok - Patrix.
01 mar 2014

Designad kokbok - Patrix

Patrix erbjuder mjukvaror och tjänster för företag som arbetar med immateriella rätter. 2013 valde Patrix att överraska sina kunder med en designad kokbok , bestående av kundernas egna favoritrecept! Kokboken skickades ut som julgåva och blev mycket uppskattad.

Snygg blev den också!

Ny webbsida på G.
18 feb 2014

Ny webbsida på G

Det har blivit dags för oss att byta utseende. Den nya grafiska identiteten är klar och snart lanserar vi vår nya webbsida! 

Webbshop - Pure MX Racing.
18 feb 2014

Webbshop - Pure MX Racing

Pure MX-Racing säljer reservdelar och tillbehör inom motorcross, enduro och MC. Företaget drivs av ett antal personers engagemang och passion för motocross /MC och inte minst tävlan.

Vi ligger bakom företagets grafiska identitet samt design och utveckling av webbutiken.

Välkommen Bakepartner.
18 okt 2013

Välkommen Bakepartner

Wettermedia välkomnar nya kunden Bakepartner - tillverkare och exportör av Pizzamaster med hela världen som marknad. Pizzamaster är multifunktionella kvalitetsugnar kan anpassas på 1 000 olika sätt!

Vi ser fram emot ett givande samarbete med Bakepartner.

Årsredovisning - Melker Schörling.
19 jun 2013

Årsredovisning - Melker Schörling

Melker Schörling AB är ett aktivt ägarbolag som verkar för långsiktig industriell utveckling. I dagsläget är MSAB stor aktieägare i sex börsnoterade företag.

I år fick vi förtroendet av avlasta Melker Schörling AB med årsredovisningen. Resultatet blev en tryckfärdig sådan!

Fantastisk webbsida - Skandinaviska Glassystem.
19 jun 2013

Fantastisk webbsida - Skandinaviska Glassystem

Skandinaviska glassystem är inblandade i välkända projekt som Clarion Post Hotel i Göteborg, Victoria Tower i Stockholm, Allerhuset i Köpenhamn, Landvetter Airport, Museum of Architecture i Oslo, Operan i Oslo, Världskulturmuseet i Göteborg, Bella Sky Hotel i Köpenhamn, Astra Zeneca i Göteborg, med flera.

Skandinaviska Glassystem AB är världsledande innovatörer inom avancerade glassystem och glasfasader. Företaget är mångfaldig prisvinnare inom flertalet prestigefulla kategorier. Företaget utvecklar, projekterar och bygger konstruktioner i glas med ett infästningssystem som maximerar transparensen i glasytan samt minimerar mängden ingående material.

Vi har designat samt utvecklat Skandinaviska Glassystems webbsida. En sidan som ger besökaren maximal designupplevelse via datorn, surfplattan eller mobilen. Besök www.skandglas.se och njut.

Upzone - Borås äventyrspark.
01 maj 2013

Upzone - Borås äventyrspark

Upzone är ett unikt äventyrskoncept och är en självklar aktivitet för alla äventyrslystna. I samband med att parken har fått nya attraktioner, skulle webbsidan få ett ordentligt lyft.

Det blev en tuff webbsida med responsiv design. Vid skapandet av sidan följde vi Upzones inarbetade grafiska profil, men kompletterande designen med en del nya inslag!

Upzone är en park som bokstavligt talat erbjuder äventyr på hög nivå, upp till 11 meter ovanför marken. Hos Upzone kan man hjälpas åt med utmaningar och framförallt ha riktigt kul. Vi vet, för vi har testat! Boka ditt äventyr på www.upzone.se.

Showakademien.
20 feb 2013

Showakademien

En fräsch och målgruppsanpassad webbsida med schemafunktion, samt med möjlighet att anmäla sig till pass via ett formulär, levererade vi till Showakademien i Borås. Webbsidan anpassar sig såklart till läsplattor och smartphones, versionerna styrs med ett och samma publiceringsverktyg.

Showakademien är en fantastisk dansstudio som lär ut dans och teater i Borås. Läs mer om Showakademien på www.showakademien.com!

”Bidra till en god cirkel”.
30 jan 2013

”Bidra till en god cirkel”

Det nationella studieförbundet Ibn Rushd vill värva nya studiecirkelledare.
Därför anlitade de oss för att ”idéskissa”, designa samt levererade en komplett rekryteringskampanj.
Resultatet blev flerkanalskampanjen ”Bidra till en god cirkel”.

Navet i kampanjen är testet på kampanjwebbsidan godcirkel.se. Webbsidan kompletteras med trycksaker och banners som drar trafik från förbundets fem distrikt. Materialet sprids också på mässor, konferenser, informationsdagar samt sociala medier.

Appland.
05 dec 2012

Appland

Wettermedia har fått förtroendet att stötta Appland med utvecklingen av deras smarta koncept. Appland samarbetar med Telia och Tre och är en tredjepartsbutik för kvalitetskontrollerade och användbara Android-appar.

Kunden betalar sina appar via mobilräkningen. Ingen registrering eller kreditkortsanvändning krävs. Appland innehåller både gratis- och betalappar för Android-telefoner.

Vi ska göra vårt yttersta för att göra Appland nöjda!

Grade Up.
04 dec 2012

Grade Up

Studie- och läxhjälp-företaget Grade Up Academy anlitade oss för framtagning av en trycksak med information om Grade UP:s erbjudande.

Det blev en smidig folder enligtovanstående utseende. Foldern är behändig att visa upp på mässor eller i andra sammanhang av säljande karaktär. Vi ser fram emot ett fint samarbete när vi avlastar GradeUP i fortsättningen.

Etikettkompaniet.
24 okt 2012

Etikettkompaniet

Etikettkompaniet är ett företag i modebranschen som levererar till några av Sveriges mest framgångsrika textilföretag.

Etikettkompaniet hade behovet att modernisera sin webbnärvaro, då företagets kunder besöker webbsidan dagligen för att genomföra nya beställningar.

Kravet var att den nya webbsidan skulle upplevas representativ, säljande och fräsch. Vidare skulle webbsidan vara enkel att hålla uppdaterad, tillgänglig på två språk samt enkel att besöka från mobila enheter. Wettermedias administrationsverktyg blev ett givet val och vi lyckades leverera över förväntan.

Se resultatet på etikettkompaniet.se

Fröken Olssons.
23 aug 2012

Fröken Olssons

Vi är stolta över att få presentera den varma, trevliga och lekfulla webbsida som Fröken Olssons Kafé i Göteborg valt att investerat i. Besök den på frokenolsson.se.

Fröken Olssons Kafé är sedan starten 1985 ett av Göteborgs mest omtyckta caféer. Nu var det dags för en uppfräschning av webbnärvaron! Målet med den nya webbsidan har varit att ge webbsidans besökare en inblick i caféets speciella miljö samt presentera utbudet.

Vi ligger bakom illustrationerna och designen. Webbsidan administreras dessutom av vårt smarta publiceringsverktyg. Fröken Olssons webbsida har även utrustats med vårt tidsbesparande rekryteringsverktyg. Nu kan alla som vill jobba på caféet söka direkt från webbsidan och ansökningarna trillar in i administrationsverktyget. Tidsbesparande och enkelt som sagt!

Fröken Olssons Kafé är en del av Condeco-gruppen. Vi är glada att få fortsätta göra Condeco-gruppen nöjda med våra kreativa insatser!

Vote for your smoothie.
01 jun 2012

Vote for your smoothie

Besöker man Condeco.com från datorn, läsplattan, mobilen eller via Facebook får man uppleva kampanjen som vi har hjälp dem med. Alla som röstar får två smoothies till priset av, själva kupongen visas upp i kassan via mobilen.

Det hela går ut på att rösta fram sin nya favoritsmoothie bland de fyra somriga kandidaterna. Kampanjen består av en mobilsida, en webbsida, en Facebook-app och kompletteras med trycksaker i form av affischer, flyers samt pins i flera motiv! Besök www.condeco.com eller närmaste Condeco för att uppleva kampanjen själv!

P.S. Glöm inte att tävla om det generösa presentkortet också!

ACG Accent i mobilen.
07 maj 2012

ACG Accent i mobilen

Ett lyckat samarbete med ACG Accent, ledde till ett till! Första gången handlade det om digitala ingrepp i dokumenthanteringen. Andra gången fick vi förtroendet att skapa Boråsföretagets mobilanpassade webbsida. ACG Accents kunder och intressenter surfar i allt större utsträckning med mobilen. Mobilanpassningen av webbsidan blev därför ett naturligt steg.

Tanken med den mobilanpassade webbsidan var att samla den allra viktigaste informationen och paketera den i ett format som lämpar sig för mobiler och läsplattor. Mobilwebbsidan är levererad med vårt smarta och enkla adminverktyg och resultatet kan skådas via mobilen på www.acgaccent.se.

Eventspecialister väljer oss!.
14 feb 2012

Eventspecialister väljer oss!

Dubais eventspecialister, Revibe är delaktiga i arrangemang och konserter med världsstjärnor som DJ Tiesto, David Guetta, Benny Benassi, Bob Sinclar, Axwell, Armand Van Helden, Kelly Rowland, Sean Paul, Shaggy, Nelly, T-Pain, Ryan Leslie, Edward Maya, Ne-Yo, Nicole Scherzinger, med flera..

Revibe har valt Wettermedia som digitalbyrå för sin närvaro på webben och i sociala medier. Samarbetet ska i första skedet resultera i en webbsida som andas cityspuls och nattliv samt spegla Revibes expertis. Webbsidan ska med hjälp av vårt smarta plug-in, kopplas ihop med en unik Facebook-app, samt med ett Twitter- och Youtubekonto för ökad kommunikation med fans och besökare.

Vi gör nytta i textilbranschen .
14 feb 2012

Vi gör nytta i textilbranschen

ACG Accent är Boråsföretaget som utvecklar kreativa produktmärkningskoncept i världsklass med minsta möjliga miljöpåverkan för krävande företag i textil & konfektionsindustrin.

Vi har fått i uppdrag att förbättra ACG Accents flödesprocesser med smartare och mer lätthanterliga offert- samt förfrågningsmallar. Vi har också fått förtroendet att utöka ACG Accents webbnärvaro med en mobilanpassad webbsida som kommer att hanteras av vårt enkla publiceringsverktyg. Hittills har vi gjort ACG Accent oerhört nöjda. Mer om detta återkommer vi om snart, så håll utkik på vår webbsida!

We want happy people!.
23 dec 2011

We want happy people!

Dan före dopparedan levererar vi nya och efterlängtade Condeco.com ihop med vårt egna kraftfulla publicerings verktyg. Vårt favoritcafé har faktiskt nyöppnat på två adresser, nämligen Östra Hamngatan i Göteborg och Bländapassagen i Växjö. Lika mycket som vi rekommenderar ett besök på webbsidan, tycker vi att ni ska besöka något av de fysiska Caféerna för en god och rättvisemärkt fika. Här näst ska vi leverera en mobilanpassad version av webbsidan, så håll utkik på www.condeco.com (via mobilen såklart).

Making the most of Sweden.
16 dec 2011

Making the most of Sweden

Dagligen guidas tusentals internationella studenter i Göteborg av portalen Misi. På portalen hittar studenterna bl.a. roliga aktiviteter och intressanta jobberbjudanden. Misi efterfrågade en seriös, snygg samt lättöverskådlig portal som dessutom enkelt hålls uppdaterad. Ett kommentarsfält via Facebook för ökad interkation var också ett krav. Spana in resultatet på www.misi.se.

Hjälp oss!.
14 dec 2011

Hjälp oss!

Vi växer för fullt och söker därför någon eller några som kan avlasta oss på projektbasis.

Huvudkriteriet för tjänsten är att kunna hålla deadlines men du som söker bör kunna PHP, MySQL, HTML, CSS samt jQuery. Dessutom är det en fördel om du kan Wordpress eller Joomla. Vi är även ute efter någon som sprudlar av kreativitet och kan grafisk webbdesign.

Skicka brev och CV, samt bifoga eventuell portfolio till jobb@wettermedia.se. Urval sker löpande.

Wettermedia – Godkänd Appleutvecklare!.
30 nov 2011

Wettermedia – Godkänd Appleutvecklare!

Nu kan vi stolt berätta att vi har blivit godkänd utvecklare för Apples IOS och får ta del av Apple IOS Developer Program. Godkännandet har resulterat i ett officiellt certifikat och genom detta inlägg i nyhetsbloggen gör vi det även officiellt för alla företag i Borås, Göteborg och Jönköping samt resten av landet.
Kom så skapar vi er Iphoneapplikation!

We want happy people!.
18 nov 2011

We want happy people!

Condeco är en omtyckt och populär cafékedja i Göteborg. Condeco efterfrågar en webbsida som speglar verksamheten samt förmedlar mottot ”We want happy people”! Nya condeco.com ska informera om erbjudanden men samtidigt kommunicera glädje och omtanke kring maten, kaffet och miljön. Vi fick förtroendet att genomföra ”makeovern” och kommer göra vårt yttersta för att överträffa Condecos förväntningar. Följ med spänning: www.condeco.com.

Och vinnaren är ....
31 okt 2011

Och vinnaren är ...

På mässan ”Café & restaurarestaurangexpo” i Göteborg passade vi på att mingla runt och hålla i en tävling för besökarna. Priset, restaurangutrustning värde 5000 kr lottades ut till kebabrestaurangen Orontes Kebab i Stockholm. Med den nya utrustningen kan Orontes Kebab fortsätta servera sina läckra rätter, eller som de själva kallar det, ”den godaste kebaben”. Grattis!

Wettermedia inspirerar.
07 okt 2011

Wettermedia inspirerar

Förra veckan höll Ljud & Bildskolan i Borås en temavecka i entreprenörskap och kreativitet. Vi fick förfrågan om vi kunde prata entreprenörskap med eleverna och vi ställde såklart upp! 300 elever fick höra hur vardagen på en webbyrå ser ut och hur företagande och kreativitet går hand i hand. Jättekul aktivitet och vi hoppas på att ställa upp på fler liknande event.

Nytt kontor.
01 sep 2011

Nytt kontor

Vi välkomnar alla som ännu inte besökt oss att ta en titt på hur det ser ut när vi arbetar. Kaffe och fika kan ni räkna med! Vårt nya Boråskontor ger oss ett strategiskt läge, närmare kunderna. Detta är en av flera åtgärder som vi har vidtagit för att fortsätta erbjuda högsta tänkbara service.

Att snabbt dyka upp hos en kund är många gånger avgörande för hur kunden uppfattar servicenivån. Med tanke på att de flesta av våra kunder finns i Göteborg, Jönköping och Borås, är vårt nya läge ett självklart alternativ. Att Borås är regnigt är bara en myt. Idag skiner solen och det gör även vi som arbetar på Wettermedia!

Samarbete påbörjat: MISI.
29 aug 2011

Samarbete påbörjat: MISI

Misi (Multiinternational Student Association) är en ideell organisation med en stark koppling till det internationella studentlivet i Göteborg. Misi är en unik portal, anpassad för deras specifika behov. Wettermedia har fått i uppdrag att utveckla portalen och skapa en avancerad bloggportal där information ska ligga lättåtkomlig för alla de tusentals internationella studenter som studerar i Göteborg! Den nya portalen ska vara lätt att vidare utveckla så fort ett sådant behov uppstår. Ett nytt inlägg kommer, när den nya portalen är klar, till dess kan ni besöka Misi:s befintliga webbsida!

Femårsfirande hos Please copy me.
27 aug 2011

Femårsfirande hos Please copy me

Mattias är bloggare, frilansande copywriter och föreläsare. Hans blogg ”Pleas Copy Me” fyllde 5 år och firandet pågick i Mattias vardagsrum. Mingel med intressanta människor varvades med föreläsningar, musik och prisutdelning. Kvällen rundades av med kaffe och fantastiska Cupcakes.